DE PROGRAMMEERBARE PLANTENKAS

De Programmeerbare Plantenkas: De pH Waarde Van Vloeistoffen Bepalen Met pH-Sensoren
DE PROGRAMMEERBARE PLANTENKAS · 23. augustus 2021
Je kunt zelf een digitale pH-meter kant-en-klaar kopen, maar dit kost meestal behoorlijk wat geld. Voor serieuze hobby kwekers kan het daarom goedkoper zijn om zelf een digitale pH-meter in elkaar te zetten en te programmeren. In dit artikel geven we een overzicht van de verschillende manieren waarop je dit kunt doen, inclusief links naar de tutorials die we gemaakt hebben voor de verschillende opstellingen, en geven we ook wat meer achtergrondinformatie over pH-elektroden.

De Programmeerbare Plantenkas: Grove Moisture Sensor Aansluiten En Programmeren Om De Vochtigheid Van De Grond Te Meten
DE PROGRAMMEERBARE PLANTENKAS · 23. augustus 2021
In deze tutorial laten we zien hoe je een Grove Moisture Sensor aansluit en programmeert om de vochtigheid van grond te meten met een Arduino microcontroller of een andere microcontroller.

De Programmeerbare Plantenkas: Een Anyleaf pH Sensor Module Aansluiten, Kalibreren En Programmeren Om De pH Te Bepalen
DE PROGRAMMEERBARE PLANTENKAS · 27. april 2021
In deze tutorial laten we zien hoe je een AnyLeaf module, voor het uitlezen van een pH, ORP of ion selective sensor, kunt aansluiten, kalibreren en programmeren om met een Arduino microcontroller of vergelijkbare microcontroller de pH waarde van een vloeistof kunt bepalen. De AnyLeaf module is op dit moment niet in Europa te koop, maar kan via de makers in de Verenigde Staten naar Nederland of België gestuurd worden. In dit voorbeeld gebruiken we een "budget" E201 pH sensor van het merk Bante.

De Programmeerbare Plantenkas: Een Grove pH Sensor Module Aansluiten, Kalibreren En Programmeren Om De pH Te Bepalen
DE PROGRAMMEERBARE PLANTENKAS · 25. maart 2021
In deze tutorial laten we zien hoe je een Grove pH sensor module kunt aansluiten, kalibreren en programmeren om met een Arduino microcontroller of vergelijkbare microcontroller de pH waarde van een vloeistof kunt bepalen. In dit voorbeeld gebruiken we een "budget" E201 pH sensor van het merk Bante.

De Programmeerbare Plantenkas: De MCP9700 Temperatuursensor Aansluiten En Programmeren Om De Temperatuur Te Meten
DE PROGRAMMEERBARE PLANTENKAS · 12. februari 2021
In deze tutorial laten we zien hoe je een MCP9700 temperatuursensor aansluit en programmeert om de temperatuur te meten met een Arduino microcontroller of een andere microcontroller.

De Programmeerbare Plantenkas: De LM75 En TC74 Temperatuursensor Aansluiten En Programmeren Om De Temperatuur Te Meten
DE PROGRAMMEERBARE PLANTENKAS · 12. februari 2021
In deze tutorial laten we zien hoe je een LM75 of TC74 temperatuursensor aansluit en programmeert om de temperatuur te meten met een Arduino microcontroller of een andere microcontroller.

De Programmeerbare Plantenkas: De Thermistor NTC 10K Temperatuursensor Aansluiten En Programmeren Om De Temperatuur Te Meten
DE PROGRAMMEERBARE PLANTENKAS · 11. februari 2021
In deze tutorial laten we zien hoe je een NTC 10K thermistor aansluit en programmeert om de temperatuur te meten met een Arduino microcontroller of een andere microcontroller.

De Programmeerbare Plantenkas: De DHT11 Temperatuursensor Aansluiten En Programmeren Om De Temperatuur Te Meten
DE PROGRAMMEERBARE PLANTENKAS · 11. februari 2021
In deze tutorial laten we zien hoe je een DHT11 temperatuursensor aansluit en programmeert om de temperatuur te meten met een Arduino microcontroller of een andere microcontroller.

De Programmeerbare Plantenkas: Een AHT20 temperatuursensor aansluiten en programmeren om de temperatuur te meten
DE PROGRAMMEERBARE PLANTENKAS · 03. februari 2021
In deze tutorial laten we zien hoe je een AHT20 temperatuursensor aansluit en programmeert om de temperatuur te meten met een Arduino microcontroller of een andere microcontroller.

De Programmeerbare Plantenkas: Een K-type thermokoppel op een MCP9600 versterker aansluiten en programmeren om de temperatuur te meten
DE PROGRAMMEERBARE PLANTENKAS · 03. februari 2021
In deze tutorial laten we zien hoe je een K-type thermokoppel met behulp van een MCP9600 versterker aansluit en programmeert om de temperatuur te meten met een Arduino microcontroller of een andere microcontroller.

Meer weergeven