DE PROGRAMMEERBARE PLANTENKAS

De Programmeerbare Plantenkas: Zelf Een Grafiet Weerstand Bodemvochtigheidssensor Maken, Aansluiten En Programmeren Om De Vochtigheid Van De Grond Te Meten
In deze tutorial laten we zien hoe je zelf een grafiet weerstand bodemvochtigheidssensor maakt, aansluit en programmeert om de vochtigheid van grond te meten met een Arduino microcontroller of een andere microcontroller.
De Programmeerbare Plantenkas: Crowtail Capacitive Moisture V2.0 Sensor Aansluiten En Programmeren Om De Vochtigheid Van De Grond Te Meten
In deze tutorial laten we zien hoe je een Crowtail Capacitive Moisture V2.0 Sensor aansluit en programmeert om de vochtigheid van grond te meten met een Arduino microcontroller of een andere microcontroller. Onderaan de pagina vindt je meer informatie over de techniek achter deze sensor.
De Programmeerbare Plantenkas: Pin-Tech SoilWatch 10 Analog Soil Moisture Sensor Aansluiten En Programmeren Om De Vochtigheid Van De Grond Te Meten
In deze tutorial laten we zien hoe je een Pin-Tech SoilWatch 10 Analog Soil Moisture Sensor aansluit en programmeert om de vochtigheid van grond te meten met een Arduino microcontroller of een andere microcontroller. Onderaan de pagina vindt je meer informatie over de techniek achter deze sensor.
De Programmeerbare Plantenkas: Adafruit STEMMA I2C Capacitive Moisture Sensor Aansluiten En Programmeren Om De Vochtigheid Van De Grond Te Meten
In deze tutorial laten we zien hoe je een Adafruit STEMMA I2C Capacitive Moisture Sensor aansluit en programmeert om de vochtigheid van grond te meten met een Arduino microcontroller of een andere microcontroller. Onderaan de pagina vindt je meer informatie over de techniek achter deze sensor.
De Programmeerbare Plantenkas: Grove Capacitive Moisture Sensor Aansluiten En Programmeren Om De Vochtigheid Van De Grond Te Meten
In deze tutorial laten we zien hoe je een Grove Capacitive Moisture Sensor aansluit, kalibreert en programmeert om de vochtigheid van grond te meten met een Arduino microcontroller of een andere microcontroller. Onderaan de pagina vindt je meer informatie over de techniek achter deze sensor.
De Programmeerbare Plantenkas: De pH Waarde Van Vloeistoffen Bepalen Met pH-Sensoren
Je kunt zelf een digitale pH-meter kant-en-klaar kopen, maar dit kost meestal behoorlijk wat geld. Voor serieuze hobby kwekers kan het daarom goedkoper zijn om zelf een digitale pH-meter in elkaar te zetten en te programmeren. In dit artikel geven we een overzicht van de verschillende manieren waarop je dit kunt doen, inclusief links naar de tutorials die we gemaakt hebben voor de verschillende opstellingen, en geven we ook wat meer achtergrondinformatie over pH-elektroden.
De Programmeerbare Plantenkas: Grove Moisture Sensor Aansluiten En Programmeren Om De Vochtigheid Van De Grond Te Meten
In deze tutorial laten we zien hoe je een Grove Moisture Sensor aansluit en programmeert om de vochtigheid van grond te meten met een Arduino microcontroller of een andere microcontroller.
De Programmeerbare Plantenkas: Een Anyleaf pH Sensor Module Aansluiten, Kalibreren En Programmeren Om De pH Te Bepalen
In deze tutorial laten we zien hoe je een AnyLeaf module, voor het uitlezen van een pH, ORP of ion selective sensor, kunt aansluiten, kalibreren en programmeren om met een Arduino microcontroller of vergelijkbare microcontroller de pH waarde van een vloeistof kunt bepalen. De AnyLeaf module is op dit moment niet in Europa te koop, maar kan via de makers in de Verenigde Staten naar Nederland of Belgiƫ gestuurd worden. In dit voorbeeld gebruiken we een "budget" E201 pH sensor van het merk Bante.
De Programmeerbare Plantenkas: Een Grove pH Sensor Module Aansluiten, Kalibreren En Programmeren Om De pH Te Bepalen
In deze tutorial laten we zien hoe je een Grove pH sensor module kunt aansluiten, kalibreren en programmeren om met een Arduino microcontroller of vergelijkbare microcontroller de pH waarde van een vloeistof kunt bepalen. In dit voorbeeld gebruiken we een "budget" E201 pH sensor van het merk Bante.
De Programmeerbare Plantenkas: De MCP9700 Temperatuursensor Aansluiten En Programmeren Om De Temperatuur Te Meten
In deze tutorial laten we zien hoe je een MCP9700 temperatuursensor aansluit en programmeert om de temperatuur te meten met een Arduino microcontroller of een andere microcontroller.

Meer weergeven