DE PROGRAMMEERBARE PLANTENKAS

De Programmeerbare Plantenkas: Een Anyleaf pH Sensor Module Aansluiten, Kalibreren En Programmeren Om De pH Te Bepalen
In deze tutorial laten we zien hoe je een AnyLeaf module, voor het uitlezen van een pH, ORP of ion selective sensor, kunt aansluiten, kalibreren en programmeren om met een Arduino microcontroller of vergelijkbare microcontroller de pH waarde van een vloeistof kunt bepalen. De AnyLeaf module is op dit moment niet in Europa te koop, maar kan via de makers in de Verenigde Staten naar Nederland of Belgiƫ gestuurd worden. In dit voorbeeld gebruiken we een "budget" E201 pH sensor van het merk Bante.

De Programmeerbare Plantenkas: Een Grove pH Sensor Module Aansluiten, Kalibreren En Programmeren Om De pH Te Bepalen
In deze tutorial laten we zien hoe je een Grove pH sensor module kunt aansluiten, kalibreren en programmeren om met een Arduino microcontroller of vergelijkbare microcontroller de pH waarde van een vloeistof kunt bepalen. In dit voorbeeld gebruiken we een "budget" E201 pH sensor van het merk Bante.

De Programmeerbare Plantenkas: De MCP9700 Temperatuursensor Aansluiten En Programmeren Om De Temperatuur Te Meten
In deze tutorial laten we zien hoe je een MCP9700 temperatuursensor aansluit en programmeert om de temperatuur te meten met een Arduino microcontroller of een andere microcontroller.

De Programmeerbare Plantenkas: De LM75 En TC74 Temperatuursensor Aansluiten En Programmeren Om De Temperatuur Te Meten
In deze tutorial laten we zien hoe je een LM75 of TC74 temperatuursensor aansluit en programmeert om de temperatuur te meten met een Arduino microcontroller of een andere microcontroller.

De Programmeerbare Plantenkas: De Thermistor NTC 10K Temperatuursensor Aansluiten En Programmeren Om De Temperatuur Te Meten
In deze tutorial laten we zien hoe je een NTC 10K thermistor aansluit en programmeert om de temperatuur te meten met een Arduino microcontroller of een andere microcontroller.

De Programmeerbare Plantenkas: De DHT11 Temperatuursensor Aansluiten En Programmeren Om De Temperatuur Te Meten
In deze tutorial laten we zien hoe je een DHT11 temperatuursensor aansluit en programmeert om de temperatuur te meten met een Arduino microcontroller of een andere microcontroller.

De Programmeerbare Plantenkas: Een AHT20 temperatuursensor aansluiten en programmeren om de temperatuur te meten
In deze tutorial laten we zien hoe je een AHT20 temperatuursensor aansluit en programmeert om de temperatuur te meten met een Arduino microcontroller of een andere microcontroller.

De Programmeerbare Plantenkas: Een K-type thermokoppel op een MCP9600 versterker aansluiten en programmeren om de temperatuur te meten
In deze tutorial laten we zien hoe je een K-type thermokoppel met behulp van een MCP9600 versterker aansluit en programmeert om de temperatuur te meten met een Arduino microcontroller of een andere microcontroller.

De Programmeerbare Plantenkas: De temperatuur meten met een temperatuursensor
Van alle sensoren die je kunt vinden om op een microcontroller aan te sluiten, is de keuzen van temperatuursensoren waarschijnlijk het grootst. In dit artikel vertellen we welke eigenschappen bepalen of een temperatuursensor wel of niet geschikt is voor jouw project. Daarnaast hebben we een aantal temperatuursensoren getest, om een idee te krijgen welke temperatuursensoren goed werken.

De Programmeerbare Plantenkas: De DS18B20 temperatuursensor aansluiten en programmeren om de temperatuur te meten
In deze tutorial laten we zien hoe je een DS18B20 temperatuursensor aansluit en programmeert om de temperatuur te meten met een Arduino microcontroller of een andere microcontroller.

Meer weergeven