De Beste Verrijdbare Plantenbakken en Bloempotten op Wielen voor Binnen en Buiten

Plantenbakken en bloempotten op wielen zijn handig wanneer je niet zo veel ruimte hebt en bijvoorbeeld even alles aan de kant wilt schuiven wanneer de visite komt. Daarnaast maakt het schoonmaken ook een stuk eenvoudiger! Er zijn veel verschillende vormen, maten en kleuren verrijdbare plantenbakken en bloempotten. Deze hebben we voor jou op een rijtje gezet. Voor bijna elk budget, elke plaats en elke smaak is er wel een plantenbak of bloempot op wielen te vinden!


DE BESTE PLANTENBAKKEN EN BLOEMPOTTEN OP WIELEN

Prijzen (laatst bijgewerkt op 12/01/2016): tot € 50: €, € 50 - € 100: €€, +€ 100: €€€


Elho Loft Urban Rond Wielen, Plantenbak op wielen, Bloempot op wielen

Bloempotten en plantenbakken van Elho zijn gemaakt van polyethyleen. Dit gaat lang mee, kan worden afgewassen en kan tegen een stootje. De Elho Loft Urban Rond Wielen bloempotten kunnen zowel binnen als buiten worden rondgereden. Onder de pot, uit het zicht, zitten wieltjes. Daarnaast zit er ook een waterreservoir in de pot, wat handig is als je regelmatig op vakantie gaat! Deze bloempot, verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, op wielen is HIER te koop, .

elho brussels wielen, plantenbak op wielen, bloempot op wielen

Naast de Loft Urban serie heeft Elho ook de Brussels bloempotten serie met wielen. Deze bloempotten zijn ook gemaakt van kunststof dat UV bestendig is en geen groene aanslag krijgt. Ook bij deze bloempotten zitten de wieltjes aan de onderkant van de pot. De Elho Brussels Wielen serie heeft geen waterreservoir. De bak kan binnen en buiten gebruikt worden. Deze bloempot, ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen, is HIER te koop, .

Elho Pure Cilinder Wielen, plantenbak op wielen, bloempot op wielen

Ook de Pure lijn van Elho is verkrijgbaar met wielen. Er zijn zowel ronde, vierkante als langwerpige bloempotten en plantenbakken in deze lijn verkrijgbaar met wielen eronder. Hierdoor kunnen ze bijvoorbeeld gebruikt worden als kamer of tuin divider! In deze lijn zijn ook een aantal grotere potten beschikbaar, zodat je bijvoorbeeld ook citrus bomen in een een rijdende pot kan zetten. Deze bloempotten zijn HIER in verschillende kleuren, maten en vormen te koop, €/€€/€€€.robusto plantenbak kingsize, steigerhout, plantenbak op wielen, bloempot op wielen

De Robusto Plantenbak is gemaakt van steigerhout en verzinkt, roestvrij metaal. De plantenbak is in verschillende afmetingen te verkrijgen, van 1.80 meter lang tot 2.60 meter lang. Hierdoor is het een ideale bak om een groenten tuin in te beginnen. Daarnaast is de bak ook geschikt om kleine (fruit) bomen in te kweken, doordat de bakken maar liefst 60 cm hoog zijn. De wielen van deze bak zijn apart bij te bestellen. Deze plantenbak, verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren, is HIER te koop, €€€.

Urban Grown Terres De Ville kweektafel, plantenbak op wielen, bloempot op wielen

De Terres de Ville kweektafel van Urban Grow is verkrijgbaar met een stel stevige wielen onder de poten! Hierdoor is de kweektafel niet alleen verhoogd, en dus niet zo slecht voor de rug, maar ook nog eens eenvoudig te verplaatsen. De plantenbak is gemaakt van dik FSC eikenhout en is ideaal om groenten, fruit, bloemen en kruiden in te kweken. Er kan ongeveer 200 liter grond in, genoeg ruimte dus! Deze plantenbak is HIER te koop, €€€.

deens design, bloembak op wielen, plantenbak op wielen

Deze bloembak op wielen van Deens Design is een stoere bak waar van alles in gekweekt kan worden. De bak is gemaakt van staal en geverfd hout. Hij is niet alleen verkrijgbaar als losse bloembak, maar ook als een set met twee bloembakken met een bankje ertussen. Verkrijgbaar in zwart en bruin.De bak staat op handig wielen zodat hij makkelijk te verplaatsen is. Deze plantenbak, in verschillende uitvoeringen en kleuren, is HIER te koop, €€€.deens design, zinken bloembak op wielen, bloempot op wielen, bloembak op wielen, plantenbak op wielen

De zinken bloembak van Westwood Deens Design heeft handige wieltjes onder de pot. Hierdoor kan hij overal in de tuin worden neergezet. De afmeting van ongeveer 40 cm x 37 cm x 40 cm maakt de pot geschikt om bijvoorbeeld tomaten in te kweken. Daarnaast is hij natuurlijk ook geschikt voor andere groenten, fruit, kruiden en bloemen planten. Zink absorbeert wel veel warmte, dus geen planten die niet tegen hitte kunnen in deze bak! Deze plantenbak is HIER te koop, .

kweekbak op verrijdbaar onderstel, plantenbak op wielen, bloempot op wielen

De kweekbak op verrijdbaar onderstel is een mooie bak voor iedereen die graag een verrijdbare groenten of salade bak wil maken! Omdat de bak maar 17,5 cm diep is, is het vooral geschikt voor planten zoals sla, kleine cherry tomaten plantjes en kruiden. Onder de bak zit ook een handig rek waar je je tuin spullen kunt bewaren. Vanwege het afwateringssysteem kan deze bak alleen buiten gebruikt worden. Deze plantenbak is HIER te koop, €€€.

mobiele plantenbak met waterreservoir, plantenbak op wielen, bloempot op wielen

De mobiele kweekbak met waterreservoir heeft een grote inhoud van 114 liter grond. Hierdoor kan je veel groenten, kruiden, fruit en bloemen kweken in deze bak. De plantenbak is zowel binnen als buiten te gebruiken. Daarnaast bevat de plantenbak ook een waterreservoir waardoor je 10 tot 30 dagen geen water hoeft te geven (afhankelijk van soort planten & warmte). De bak heeft een werk hoogte van 78 cm! Deze plantenbak is HIER te koop, €€€.verstelbare en verrijdbare moestuinbak, plantenbak op wielen, bloempot op wielen

De verstelbare en verrijdbare moestuintafel van Trendy Premium is ideaal om groenten, fruit, kruiden en bloemen in te kweken. De plantenbak kan tussen de 55 cm en 85 cm hoog gemaakt worden, waardoor ook kleine kinderen kunnen experimenteren met tuinieren! De bak is 23 cm hoog, waardoor hij prima gebruikt kan worden om kleine groenten plantjes en kruiden in te kweken. Deze plantenbak, verkrijgbaar in verschillende kleuren, is HIER te koop, €€€.