Tips Moestuinbak Op Poten Kopen

Moestuinbakken worden gebruikt om groenten, fruit en kruiden in te kweken. Ze zijn handig als u wat minder ruimte in de tuin of op het balkon heeft. Nog handiger is een moestuinbak op poten en/of wielen. Poten zorgen ervoor dat u niet zo diep hoeft te bukken, dat scheelt een hoop rugpijn! Wielen zorgen ervoor dat u de moestuinbak eenvoudig even ergens anders zet, als u bijvoorbeeld zelf even in de zon wilt zitten. Een moestuin bak op poten met wielen is misschien nog wel handiger! U spaart en uw rug, en u kunt de bak even weg rijden als u de ruimte nodig heeft. Wij hebben een overzicht voor u gemaakt van alle moestuinbakken op poten en/of wielen die momenteel beschikbaar zijn op internet.

Denk bij de aankoop van een moestuinbak altijd aan de volgende dingen:

  • Hoe veel diepte hebben de groenten, fruit en kruiden planten die u wilt kweken nodig?
  • Hoe veel planten wilt u kweken?
  • Wat is voor u de ideale werkhoogte?
  • Wat voor kwaliteit zoekt u?

DE BESTE VERHOOGDE MOESTUINBAKKEN DIE ONLINE TE KOOP ZIJN

Prijs legenda (uiteraard kunnen de prijzen in de loop der tijd veranderen, update 12/06/2015):

 = tot € 50 - €€ = tot € 100 - €€€ = boven € 100

MOESTUINBAK VENICE HOOG

De moestuinbak Venice hoog van Gardival is een handige moestuin bak als je niet houdt van tuinieren op de knieën. De bak is 125 cm lang x 60 cm breed x 90 cm hoog. Naast de bak waar je groenten, fruit en kruiden in kunt kweken, zit er ook nog een plank aan de onderkant. Deze bak is vooral heel mooi gevuld met kruiden naast de bbq of de buitenkeuken! Deze bak is ook gemaakt van geïmpregneerd grenenhout. Deze moestuinbak is HIER te koop, €€€.

moestuintafel

Deze moestuintafel van grenenhout is gemaakt op stahoogte. Hierdoor kan je ook groenten, kruiden en fruit kweken als je last van je rug hebt. Deze moestuinbak heeft een afmeting van 120 cm lang x 60 cm breed x 90 cm hoog. De bak met een inhoud van 225 liter aarde en is verdeeld in 6 vakken. De bak is ook voorzien van een handig plateau om alle moestuin benodigdheden op te bergen. Deze moestuintafel is een mooie, robuuste bak. Deze moestuinbak is HIER te koop, €€€.

ELHO GREEN BASICS KWEEKTAFEL XXL

De Elho Green Basic Kweektafel is gemaakt van gerecycled plastic. De verhoogde moestuinbakken zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. De bak heeft een afmeting van 75,5 cm lang x 36,5 cm breed x 85,4 cm hoog, met een inhoud van 56 liter aarde. Deze kweektafel komt met een bijpassend deksel. Hiermee kan je eerder buiten zaaien en hoef je plantjes minder lang op de vensterbank te laten staan. Als de plantjes groter zijn kan de kap eraf. Deze moestuinbak is ook een goede oplossing om paprika's en aubergines in te kweken die veel warmte nodig hebben, als je de kap erop laat staan wordt de bak lekker warm in de zon. Deze moestuinbak is HIER te koop, .

ROYAL WELL KWEEKTAFEL URBAN GROW TABLE 100

De Royal Well Urban Grow kweektafel is een verhoogde moestuinbak van hoge kwaliteit. De moestuinbak is gemaakt van dikke, eikenhouten planken en poten. De afmeting van deze bak is 102 cm lang x 107 cm breed. De kweekruimte van deze moestuinbak is verdeeld in 9 vakken. Deze bak is geschikt om kleinere groenten, fruit en kruiden planten in te kweken. Er zijn speciale wielen verkrijgbaar voor deze kweektafel, waardoor het makkelijk naar een andere plek verreden kan worden als je bijvoorbeeld visite heeft! Deze moestuinbak is HIER te koop, €€€.

VegTrug moestuinbak

De VegTrug is een ideale verhoogde moestuinbak voor iedereen die graag wat meer verschillende soorten dan alleen sla en kruiden wilt kunnen kweken. De bak is 180 cm lang x 76 cm breed x 80 cm hoog, met een inhoudt van 420 liter grond. Het is gemaakt van gecertificeerd hout. De bak is gemaakt in de vorm van een V, zodat aan de binnenkant wortelen, uien, bieten, preien en kolen gekweekt kunnen worden. De VegTrug is er in nog meer maten, zodat er altijd wel een VegTrug is die bij je balkon of tuin past. Deze moestuinbak is HIER te koop, €€€.

ROYAL WELL FRESH TABLE KWEEKTAFEL

Deze Royal Well Fresh Table kweektafel is gemaakt van duurzaam FSC vurenhout. De bak is 180 cm lang x 70 cm breed x 70 cm hoog, en heeft een inhoud van 150 liter grond. Naast de kweekbak is een klein werkblad. Hierdoor kan je nieuwe plantjes planten en even je benodigdheden neerzetten. Onder de moestuinbak zit ook nog een handig plateau dat voor stevigheid dient en dat een handige opslag plek is voor plantjes in potten of benodigdheden. Deze moestuinbak is HIER te koop, €€€.

URBAN GARDEN KWEEKTAFEL GEGALVANISEERD

De Urban Garden gegalvaniseerde kweektafel is een mooie moestuinbak op poten om zelf groenten, fruit en kruiden in te kweken. De kweektafel heeft een afmeting van 100 cm lang x 40 cm breed x 84 cm hoog, de kweekbak zelf is 20 cm diep en heeft een inhoud van 80 liter grond. Doordat de kweektafel is gemaakt van gegalvaniseerd staal heeft hij een moderner uiterlijk dan de meeste andere houten kweektafels. Super leuk dus voor op een modern balkon of voor bij de keukendeur! Deze moestuinbak is HIER te koop, €€€.

verhoogde kweektafel nature

De verhoogde kweektafel van Nature is op stahoogte waardoor moestuinieren een stuk toegankelijker wordt voor iedereen met slechte knieën of een slechte rug. Ook zorgt een verhoogde bak ervoor dat ongedierte minder snel van je groenten en fruit kunnen eten. Deze bak heeft een afmeting van 80 cm lang x 60 cm breed x 80  cm hoog. Naast de moestuinbak heeft deze verhoogde kweekbak ook een handig plateau voor de opslag van tuinspullen. Deze moestuinbak is HIER te koop, €€.

KWEEKTAFEL PLANTENZAKKEN

Deze verhoogde kweektafel met 8 plantenzakken is een moderne verschijning. Deze set bestaat uit een kweektafel met zwart gecoate poten en een houten bak van 17 cm hoog, en 8 vierkante plantenzakken om de groenten, kruiden of fruit in te kweken. Het handige van de aparte zakken is dat er ook kruipende soorten, zoals munt, in gekweekt kunnen worden zonder dat binnen een paar maanden de hele moestuinbak vol met munt zit! De totale afmeting van de kweektafel is 86 cm lang x 46 cm breed x 98 cm hoog. Deze moestuinbak is HIER te koop, €€.

UNIVERSO KRUIDENTUIN KWEEKTAFEL

De Universo kruidentuin kweektafel is een robuuste moestuinbak op poten om zelf groenten, fruit en kruiden in te kweken. De bak is een echte vierkante meter moestuinbak met een afmeting van 100 cm lang x 100 cm breed x 80 cm hoog. Naast de moestuinbak heeft deze kweektafel ook nog een plateau onderop die voor stevigheid zorgt en handig is om tuinspullen in op te bergen. De kweektafel is standaard verdeeld in 4 vakken, waardoor het handig is om verschillende soorten groenten van elkaar te scheiden. De bak wordt met anti-worteldoek geleverd. Deze moestuinbak is HIER te koop, €€.

elephant trendline kweektafel krib

De Elephant Trendline kweektafel krib is een verhoogde kweekbak om zelf groenten, fruit en kruiden in te kweken. De bak is gemaakt van FSC Douglas hout wat het een mooie licht rode kleur geeft. De bak heeft een afmeting van 120 cm lang x 50 cm breed x 80 cm hoog. Door de V-vorm van de bak kunnen er in het midden ook wortel groenten, zoals wortels, bieten en preien worden gekweekt. Deze moestuinbank is HIER te koop, €€.

ERGO KWEEKTAFEL INSTELBARE HOOGTE

Deze Ergo kweektafel is in hoogte verstelbaar. Hierdoor kan zowel op een kinderhoogte van 30 cm, een zithoogte van 60 cm en een stahoogte van 80 cm getuinierd worden. De bak zelf is 104 cm lang x 74 cm breed. De moestuinbak is gemaakt van grenenhout. Bij de kweektafel worden 6 plantenzakken geleverd, zodat de verschillende groenten, kruiden of fruit planten eenvoudig in en uit de moestuinbak gehaald kunnen worden. Dit scheelt een hoop gedoe wanneer je aan het einde van het moestuin seizoen de oude planten weg wilt gooien en er nieuwe grond in wilt doen. Deze moestuinbak is HIER te koop, €€€.

mobiele plantenbak met waterreservoir

Deze mobiele plantenbak met waterreservoir heeft niet alleen poten, maar ook wielen en een scherm voor klimplanten. De bak heeft een afmeting van 118 cm lang x 78 cm breed x 76 cm hoog, met een inhoud van 114 liter. De poten kunnen ook van de bak gehaald worden om een 34 cm hoge verrijdbare moestuinbak te maken. De helft van de wielen kan worden vastgezet, zodat de bak er niet vandoor gaat als je er tegenaan stoot. Het rek is leuk om bijvoorbeeld komkommers, cucamelons en goudsbessen aan te kweken. Als je graag op vakantie gaat is dit rek zeker een aanrader, er komt namelijk een waterreservoir bij van 30 liter dat de bak automatisch water geeft. Deze moestuinbak is HIER te koop, €€€.

BEAR COUNTY KRUIDENTUIN TROLLEY

De Bear County kruidentuin trolley is een leuke aanvulling voor de tuin van iemand die regelmatig wat te vieren heeft! De trolley van grenenhout bevat een moestuinbak met 4 vakken, om bijvoorbeeld cocktail toevoegingen in te kweken zoals stevia, munt en exotische cucamelons. De trolley heeft ook een klein werkblad en gaten om 3 glazen in te doen. Onder de moestuinbak is nog een plateau. Met de 2 handige wielen aan de voorkant rij je deze trolley zo naar een nieuwe plek. Deze moestuinbak is HIER te koop, €€.

Meer tips over het kopen van een vierkante meter moestuinbak kunt u HIER vinden. HIER kunt u een overzicht vinden van bakken en potten die ideaal zijn om kruiden in te kweken!

comments powered by Disqus